Minns du aprilhelgen? För det gör jag

För du är avundsjuk på mig, på att du inte har mig runt lillfingret längre. För att jag inte skriver saker till dig som jag en gång brukade göra. Jag är avundsjuk på dig, för att du förmodligen skriver till andra som du brukade skriva till mig, och för att du träffar flickor som faller så lätt för dig.

Skillnaden är att du hade kunnat få mig så jävla lätt.
Tvåtusenelva.


För jag hade aldrig spelat dina kort

Det är lite trist att jag känner att jag inte riktigt kan skriva vad jag vill här längre. Det börjar växa ilska, från alla håll. Men jag antar att dagboken får ta den smällen istället.


det är du och jag nu

"- tänk om du hamnar i en kärlekspsykos!
- tänk om jag är kär i dig.
- är du det?
- ja det är jag"


+46

 
 
Jag lovar, att om du gifter dig med honom, kommer jag halshugga dig på plats.

tänd fyr på allt

Det tänktes mycket tankar den kvällen. Kanske lite för mycket. Var det såhär jag ville ha det sen? Var det såhär jag ville ha det nu? Jag tror vi tänker för mycket. På vad vi vill, vad vi gör, hur vi är, istället för att bara vara. Jag tror precis som hon att det låg jävligt mycket snefylla i luften den kvällen, och alla skulle kunna hamna på varsin sida av vägen. Jag drack öl (jag hatar öl), spelade air hockey, hade en blombukett ritad på mitt ben, ett djur på underarmen, och en text på handen. Jag sov oroligt och gick hem i klackaskor en söndagsmorgon.

Kanske behövde jag den där kvällen, för att inse att det bara finns en pojke jag vill vara med just nu.


kärlekseufori

"Haha vad tittar du på?
- Du är så vacker"

tappa inte dig i det här

Jag tyckte det var lite gulligt av dig att åka till mitt jobb i världens snöoväder med klass 2 varning, bara för att få se mig i några minuter.

lördagsfirande

Jag har saknat dig hela veckan. 
Ett tag trodde jag du hade slutat svara helt och tänkte "du är väl lika jävla patetisk som alla andra jag träffat".
Skillnaden mellan dem och dig är att du stannar. 
Ikväll ska vi snurra tillsammans, du och jag.
 


(men trots att du är en fin pojke glömmer jag inte bort vad bland annat B sa. Det här med att man inte ska ge hela hjärtat, utan att spara en del själv)

RSS 2.0